top of page

Pocket Drone Quadcopter FQ777-124


Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce elime ulaşan Fuqi firmasının ürününü olan FQ777-124 ün paket açılışını yaparak sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce yine burada paylaşmış olduğum diğer nano rc modellerle birçok ortak yanı bulunuyor. En önemli özelliği olarak kumanda kasasının aynı zamanda saklama, taşıma kutusu ve yedek şarj istasyonu görevi gördüğünü görüyoruz. Nano filoma bir yenisini daha eklediğim bu quadcopter mode 1 ve mode 2 olarak çalışabiliyor. Motorları oldukça güçlü ve sessiz diyebilirim. 50 metre kumanda mesafesi bulunan pocket dronun kumandasının üst kısmında quadcopteri koyabileceğimiz bir boşluk bulunuyor. Kumandanın alt kısmında ise pervane koruyucusu, yedek pervaneler, iniş takımları ve usb şarj adaptörünü koyabileceğimiz bir boşluk bulunuyor. Yani quadcopter ve beraberindeki tüm aksesuarlarını kumanda üzerinde bulunan gizli boşluklara koyabiliyoruz. Bu çok güzel düşünülmüş ve çok işlevsel olmuş. Alt kısımda aynı zamanda elektrik bulamayacağımız durumlarda kumanda içinde bulunan pillerden quadcopteri şarj edebilmemiz için kumandaya bağlı dahili bir kablo uzanıyor. Copteri bu kabloya bağlayarakta şarj etmemiz mümkün. Bu da bir diğer artısı olmuş bence... Kumandanın üzerinde trim tuşlarıyla beraber home return ve headless mode özelliğini aktif edebileceğimiz tuşlar mevcut. Copter biraz agresif uçuş sergiliyor diyebilirim. Uçuş süresi yine diğer modellerde olduğu gibi ortalama 5-6 dakika civarı...

Kamera takıntısı olmayanlardansanız ve bu hobiye yeni başlamak istiyorsanız kumandasının tüm aksesuarlarını kolaylıkla taşıyabildiği ve buna rağmen gayet küçük ve şık duran, mode1 ve mode2 arasında geçiş yapabilen, 50 metre kullanım mesafesi bulunan, headless mode ve home return tuşlarının bulunduğu bu micro copteri kesinlikle tavsiye ederim. Şuana kadar incelediğim nanolar arasında özellikleri açısından en beğendiğim modelin bu olduğunu söylemeliyim.

Teknik detayları ve genel özellikleri şu şekilde; Marka Adı: FUQI Öğe NO .: 124 Ürün Adı: FQ777-124 Cep Drone 4 kanallı 6 eksenli Gyro Quadcopter One Key Anahtarı Denetleyicisi USB Şarj RTF Ürün Malzeme: Modifiye naylon, ABS, şeffaf plastik Kanal: 4CH Gyro: 6 Eksenli Uzaktan Frekans: 2.4G Uçuş Süresi: yaklaşık 4'40 "/ 5'10" (iniş takımları ve koruyucusu olmadan) Uçuş ağırlığı: 13g Uzaktan Kumanda Mesafesi: 50 metre Zaman Şarj: 20 dakika Pil Quadcopter için: 3.7V 100 mAh / 25 C (dahil ) Kumanda için Pil: 4 x AA Pil (dahil değildir) Renk Seçenekleri: Siyah / Beyaz / Kırmızı / Mavi Quadcopter Boyutu: 7x7x2.7cm Kumanda Boyut: 14x8.5x4.1cm Renk Kutu Boyutu: 16x10x6cm Paket Ağırlığı: 175g Özellikler: Benzersiz baskı ve çekici renk tasarımı, Küçük boyutları kapalı alanda uçmak için izin verir. Sınırlı alana sahip mini cep copteri özel tasarlanmış kontrolör de drone ve yedek parça için depolama kutusudur. Özel kontrolör elde edebilirsiniz: drone / taşımak yedek parça taşımak / drone şarj, ayrıca cebinize koymak olabilir. Bu nedenle, her yerde ve her zaman bu mini drone uçan keyfini çıkarabilirsiniz. Kontrolör herkes bu drone oynamanıza izin veriyor MODE1 / MODE2 bir anahtar SWIFT, size mode1 / mode2 seçebilirsiniz. Rotor koruyucusu dahil, yanı sıra iniş takımları olduğunu , rotor ve motorlar için çifte koruma olan, aynı zamanda yaralanmalar ve darbelerden korunmak için 1 adet pervane koruyucusu mevcuttur. Kontrolör bir şarj kablosu denetleyicisi pil ile drone şarj etmenize olanak sağlar içerir. Ayrıca USB kablosu mevcuttur. Lipo pil dahili şarj ve deşarj koruması, güçlü motorlar mükemmel uçun gerçekleştirir. Fonksiyonlar: MODE1 & MODE2 anahtarı Headless mod Eve dönüş özelliği 360 ° takla atabilme Dahil Paket:

1 x FQ777 mini cep drone (3.7V 100 mah / 25C Li-po pil dahil) 1 x Uzaktan Kumanda Verici 8 x Pervane (2sets) 1 x Rotor koruyucusu 3 x İniş takımları (motor koruyucu) 1 x Kullanım kılavuzu 1 x USB Şarj Pil Quadcopter Paket Ağırlığı:

300 gram Paket Boyutu:10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Rastgele Yazı
Son Gönderiler
Etiket Bulutu
Henüz etiket yok.
bottom of page