top of page

Dünyanın En Küçük Dronu JJRC DHD D1 Paket Açılışı

Merhaba arkadaşlar.

İki gün önce elime ulaşan JJRC firmasının ürününü olan ve dünyanın en küçük dronu olarak gösterilen DHD D1 in paket açılışını yaparak sizlerle paylaşmak istedim.

Daha önce yine burada paylaşmış olduğum Cheerson CX-10 ve CX-10c ile küçük bir kıyaslamasını da yapmış oldum. Nano filom yavaş yavaş kuruluyor sanırım :)

Bu küçük canavarlarla kapalı ortamlarda oynamak uzun kış gecelerinde inanılmaz keyifli ve ortalama 1 tl büyüklüğünde olduklarını hatırlatmak istiyorum.

Cheerson CX-10c ile kıyaslamasını yaptığımda JJRC DHD D1 in daha agresif olduğunu söyleyebilirim. Ama kesinlikle uçurulmayacak bir model değil aksine çok atik ve çok keyifli... CX-10c kameralı bir model olduğundandır sanırım çok stabil ve çok sakin bir uçuş sergiliyor. DHD D1 ise küçük boyu ve dolayısıyla küçük bataryasıyla CX-10c ye kafa tutarak daha uzun süren bir uçuş süresine sahip diyebilirim. Yaptığım denemeler sonucunda pc üzerinden yaklaşık 15 dakikada şarj olup 5-6 dakika uçuş sergileyebiliyor.

Kumandası aynı zamanda taşıma kutusu olarak kullanılıyor. Kumandasının üzerinde bulunan yuvaya quadcopterinizi yerleştirerek cebinize atıp dilediğiniz yere çok rahat götürebilirsiniz. Keşke bu ayrıntı usb şarj aleti içinde düşünülseymiş... Malesef şarj aletini ayrıca taşımak durumundasınız ne yazık ki kumandada koyacak bir yer bulunmuyor.

Teknik detayları ve genel özellikleri şu şekilde;

Marka adı: JJRC Ürün adı: DHD D1 Drone Mini RC Quadcopter Frekans: 2.4G Gyro: 6 eksenli Lipo pil: 3.7V 80mAh (Dahil) Uzaktan pil: 3 x AAA kuru pil (dahil değil) Şarj süresi: 30 dakika zaman Uçan: 5- 7mins R / C mesafesi: yaklaşık 25m Renk: Mavi, yeşil Modu: Mod 1 (Sağ el gazı), Mod 2 (Sol el gazı)

Boyutlar: 20 mm x 30 mm x 30 mm

Özellikler: Dünyanın en küçük RC quadcopteri 4 kanal ileri / geri uçabilir, yukarı / aşağı, sola / sağa, 360 derece döndürme. Daha stabil bir uçuş için 6 eksenli jiroskop bulunuyor. Hafif gövde dayanıklı plastik kasaya sahip.

Paket içeriği: 1 x D1 küçük RC Quadcopter 1 x 3.7V 80mAh pil 1 x Verici 1 x USB kablosu 4x Pervane 1 x Kılavuzu

Rastgele Yazı
Son Gönderiler
Etiket Bulutu
Henüz etiket yok.
bottom of page